Vesipeuhu 2-4-vuotiaille

Vesipeuhula on tarkoitettu 2-4-vuotiaalle lapselle yhdessä yhden huoltajan kanssa.

Vesipeuhula on vesileikkikurssi, jossa lapsille opetetaan veteen totuttautumista, vesitaitavuuden kehittämistä sekä ryhmässä toimimista. Vesipeuhula koostuu kuudesta peuhukerrasta, jossa yksittäinen ohjaus kestää 30 minuuttia. Tunti rakentuu vahvistamaan lapsen liikunnallisia perustaitoja sekä edistämään veteen totuttelemista ja vesitaitavuuden kehittymistä. 

Vesipeuhulan tavoitteena on veteen totuttautuminen ja mahdollisen veden pelon voittaminen, yhteisen iloisen leikkihetken luominen sekä vesiturvallisuuden lisääminen. Lisäksi jokaiselle lapselle annetaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä vanhemman rinnalla omalla kehitystasollaan. Lapsen vesipeuhulan tavoite on vesitaitavuuden kehittyminen. Vesitaitavuus koostuu liikkumisesta vedessä, hengittämisestä vedessä ja asennosta vedessä. Näiden kolmen hallinnasta syntyy luottamus veteen.

SYYSKAUSI 2023

Ryhmä 1:
lauantaina 2.9 alkaen klo 8.45-9.15 (vapaa uintiaika klo 9.15-9.30)

Ryhmä2: 

lauantaina 2.9 alkaen klo 9.30-10.00 (vapaa uintiaika klo 10.00-10.15)


Kurssikerrat: 2.9.2023, 9.9.2023, 16.9.2023, 23.9.2023, 30.9.2023 ja 7.10.2023

Paikka: Heinolan uimahalli, Urheilukatu 3, 18100 Heinola
Allas: muksuallas (syvyys 65cm, lämpötila +30)
Osallistujamäärä: 8 lasta / 8 aikuista + 1 ohjaaja
Hinta: 70€ / 6 kertaa (hinta sisältää uinti- ja ohjausmaksut, vakuutuksen ja jäsenmaksun vuodelle 2023)  60€ jäsenmaksun 2023 jo maksaneille

Maksathan maksun vasta, kun olemme vahvistaneet ryhmän käynnistymisen.

 

Ilmoittautuminen 1.8.2023 alkaen: tästä

Lisätiedot:
044 2706144
heinolaniskuuinti@gmail.com

Mikäli toimintamme ei pääse alkamaan ilmoitettuna ajankohtana:
Mikäli emme pysty aloittaa toimintaamme ilmoitettuna ajankohtana meistä riippumattomista syistä, pyrimme siirtämään ryhmien aloitusta eteenpäin. Mikäli toimintaa ei voida käynnistää ollenkaan, ei maksuja tarvitse maksaa. Voit ilmoittautua mukaan, mutta maksathan maksun vasta kun olemme vahvistaneet ryhmän käynnistymisen.

Mikäli toimintamme keskeytyy kesken harjoituskauden:
Emme korvaa tai palauta kausimaksuja, mikäli toimintamme keskeytyy meistä riippumattomista syistä kesken harjoituskauden.

Kurssin peruuttaminen osallistujan toimesta:
Ilmoittautuminen on sitova. Veloitukseton peruutus on mahdollista viikkoa ennen kurssin alkua. Peruuttamattoman kurssin laskutamme kokonaisuudessaan. 

Yksittäiset poissaolot osallistujan toimesta:
Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Yli kolme harjoituskertaa kestävät poissaolot hyvitämme lääkärinlausuntoa vastaan, mikäli meillä ei ole tarjota korvaavia kertoja. 

Muutokset toiminnassamme:
Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä ohjeistuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia toiminnassamme, mikäli ohjeistukset muuttuvat.

Infokirje:
Jokainen osallistuja saa viikkoa ennen uimakoulun alkua tiedotteen sähköpostitse, jossa kerrataan uimakouluun liittyviä käytännön järjestelyjä. Tämä toimii myös vahvistuksena uimakoulupaikasta. 

Vakuutus: Maksu sisältää harjoitusten aikaisen vakuutuksen.