Kisakuulumisia helmi/maaliskuulta

14.3.2017

Heinolan Iskun Uintijaoston uimarit ottivat osaa Tyr Meet Junior Vantaa kisoissa pienellä porukalla, mutta silti kotiin tuoti yksi mitalli ja uusia omia henkilökohtaisia ennätyksiä.

14 vuotias Eemeli Nylund ui kisoissa 100m rintauintia aikaan 1.37.84 sijoittuen 14. sijalle. Toisena lajinaan Eemeli sivakoi vielä 16 vuptiaiden poikien sarjassa 50m vapaauintia aikaan 32.16 tehden siinä uuden oman ennätyksensä.

14 vuotias Kiia Kärkkäinen ui kauden ensimmäisissä kisoissaan 15 vuotiaiden tyttöjen sarjassa 50m vapaauintia aikaan 29.27 sijoittuen neljännelle sijalle. Toisena lajinaan Kiia ui vielä 100m vapaauintia aikaan 1.04.59 sijoittuen kolmannelle sijalle ja napaten itselleen pronssimitalin kotiin viemisiksi.

Samaan aikaan toinen pieni porukka kisasi Kristina Cruises uinneissa. Myös sieltä tuotiin kotiintuomisiksi uusia ennätyksiä sekä mitaleja.

12 vuotias Casper Häll ui 50m vapaauintia aikaan 49.47 ja sijoittui kahdenneksitoista.

15 vuotias Georg Kaybiyaynen kisasi miesten sarjassa 50m rintauinnissa ajalla 44.48 tehden uuden oman ennätyksensä ja sijoittui 15. sijalle. Myöhemmin hän kauhoi vielä 100m vapaauintia aikaan 1.21.56 sijoittuen 13. sijalle.

14 vuotias Markus Ridal ui kisoissa myös 50m rintauintia aikaan 38.01, tehden siinä uuden oman ennätyksensä ja sijoittui upeasti kuudennelle sijalle. Markus nappasi vielä kultamitalin 100m vapaauinnissa ajalla 1.01.58