Kilpailu uutisia viikonlopulta

12.10.2015

Ikm-joukkue saapui Tukholman kisoista takaisin Turkuun sunnuntaina 11.10.2015. Alareunassa vasemalla Heinolan Kiia Kärkkäinen.
Heinolalaiset kilpauimarit kisoissa Kouvolassa sunnuntaina 11.10.2015. Kuvassa Joona Kärkkäinen, Markus Ridal ja Jenny Myllynen

Kolme Heinolalaista uimaria ottivat osaa Kouvolassa järjestettyihin kilpailuihin sunnuntaina 11.10. Mukana kilpailuissa olivat Joona Kärkkäinen, Jenny Myllynen ja Markus Ridal. Jenny sijoittui 50 metrin rintauinnissa ajalla 48.45 sekä 200 metrin vapaauinnissa ajalla 2.50.63 10 parhaan joukkoon. Rintauinnissa hän kauhoi 10. sijalle ja 200m vapaauinnissa sijalle 7. Hän otti osaa myös 50 metrin vapaauintiin jossa sijoittui 16. sijalle ajalla 34.35. Kilpailuihin osallistui ensimmäistä kertaa nuori uimari Markus Ridal. Markus osallistui 13 ja 14 vuotiaiden 200 metrin vapaauintiin ajalla 2.40.86 sekä 100m selkäuintiin ajalla 1.36.39, sijoittuen alle 12 parhaan joukkoon molemmissa lajeissaan tehden myös ensimmäiset omat ennätyksensä. Joona Kärkkäinen nappasi kultamitalin 100 metrin perhosuinnissa ajalla 1.02.24 sekä sijoittui hopealle 50 metrin vapaauinnissa ajalla 24.96 kauhoen näihin myös uudet omat ennätyksensä.

Samaan aikaan Kiia Kärkkäinen osallistui Tukholmassa järjestettyihin kaksi päiväisiin ikäkausimaajoukkueen uintikilpailuihin. Lauantaina Kiia osallistui kahteen vapaauinti pätkään tehden molemmissa uudet omat ennätyksensä. 200 metrin vapaauinnissa hän sijoittui sarjassaan 11. sijalle ajalla 2.24.97. Myöhemmin samana päivänä hän ui vielä 400m vapaauintia ajalla 5.07.53, josta kauhoi myös uuden oman ennätyksensä sijoittuen 9. sijalle. Sunnuntaina Kiia kauhoi 100 metrin selkäuinnissa 2,5 sekunnin ennätyksensä ajalla 1.13.68 sijoittuen 10. sijalle.