Uimari Melina Heikkisen Cramo Urheiluakatemia -sopimus jatkuu

10.4.2013

Cramo jatkaa Urheiluakatemia-sopimusta Heinolan Iskun uimari Melina Heikkisen kanssa.

- Haluamme auttaa nuoria urheilijalupauksia ja Melina Heikkinen on oiva lupaus. Urheiluakatemia on Cramon tukiohjelma, johon kutsutaan nuoria nousevia urheilijoita eri lajeista. Nämä alle kaksikymppiset lupaukset edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja tähtäimessä on realistinen mahdollisuus alansa huipulle. Urheiluakatemian kokoonpanossa nyt vaikuttavat kuusi urheilijaa pysyvät remmissä ainakin vuoden 2013 loppuun ja muita urheilijoita kutsutaan mukaan matkan varrella tilanteen mukaan, kertoo Cramon toimitusjohtaja Tatu Hauhio.

Heikkisen plakkarissa on muun muassa 14 SM-mitalia, useita PM-mitaleja (4 henkilökohtaista ja 3 viestimitalia), edustukset Nuorten Euroopan mestaruuksissa (v. 2008 ja 2009) ja Pohjoismaisen mestaruuksissa (v. 2008 ja 2011), unohtamatta ikäkausimestaruuskisaennätyksiä.

- On hienoa, että Cramo seuraa nuorisourheilua aktiivisesti ja jatkaa sponsorointisopimustani, kommentoi Melina Heikkinen.

Cramo solmi tänä vuonna kolme uutta sopimusta vantaalaisen Rekolan Raikkaan rytmivoimistelija Jouki Tikkasen, Kouvolan Urheilijoita edustavan aitajuoksija Elmo Lakan ja ylöjärveläisen Kangasalan Melojia edustavan Jeremy Hakalan kanssa. Sopimukset Heikkisen ohella alusta asti mukana olleiden helsinkiläisen VSH:n telinevoimistelija Petrus Laulumaan ja jyväskyläläisen Oriveden Ponnistuksen kymmenottelija Juuso Hassin kanssa jatkuvat.

Kukin akatemialainen on esitelty osoitteessa www.cramo.fi/urheiluakatemia<http://www.cramo.fi/urheiluakatemia>.


Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:
Cramo Finland Oy
Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö
p. 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com<mailto:lasse.huuhka@cramo.com>


Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramon noin 2 600 työntekijää palvelee 14 maassa yli 150 000 asiakasta. Vuokrattavia koneita ja laitteita on yli 200 000. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 680 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.cramo.com<http://www.cramo.com> (tai www.cramo.fi<http://www.cramo.fi>).