Marraskuun kisat

6.11.2020

Kisat järjestetään lauantaina 7.11.2020 klo 16.30-17.30 välisenä aikana Heinolan Uimahallilla. 

Ennen kisasuoritusta on mahdollista verrytellä uimahallin isossa-altaassa klo 16.30-16.45. 

Kilpailut alkavat klo 16.50. 

Uimahalli on suljettuna kisojen ajan, joten seuramme työntekijä on avaamassa oven kisaväelle klo 16.15 alkaen. Näin kaikki kilpailuun osallistuvat pääsevät uimahalliin sisälle. 

 

Lähtölistat löytyvät paikanpäältä sekä uimareille kerrotaan tarkempi ohjeistus myöskin paikanpäällä. Mukana kilpailutapahtumassa on uimareille ryhmistä tutut ohjaajat, jotka auttavat ja opastavat aina tarvittaessa. Reippaalla mielellä pärjää! :) 

 

Yleisön on mahdollista tulla kannustamaan ja katsomaan uimareita. Alla ohjeita yleisölle: 

 

 - Uimaliiton ohjeistukseen liittyen, kaikkien toimitsijoiden sekä yleisön tulee käyttää kasvomaskia. Maskeja on saatavilla uimahallilta seuran puolesta. Uimareiden ei tarvitse maskia käyttää, mutta halutessaan maskia saa pitää.   

- Tullessasi allastilaan, tulee ulkokengät riisua pois. Tilalla voi halutessaan käyttää kengänsuojia tai erillisiä allaskenkiä. 

- Yleisölle on varattu tuoleja ja penkkejä, joille on mahdollista istua. Huomioithan turvavälin. Myös kabinetista on mahdollista seurata kilpailua.  

- Käytäthän käsidesiä tullessasi sekä poistuessasi uimahallilta. Käsidesiä löytyy uimahallilta valmiina. 

- Vain terveenä paikalle.

 

Kaikki osallistujat palkitaan uintien jälkeen allastilassa tapahtuvalla palkintojenjaolla. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkintokassi.